Dagopvang

 

Tussen 7 uur en half 9 's ochtends kan je je kindje brengen en tussen half 5 en 6 uur 's middags kan je hem of haar weer ophalen. In de tussentijd zorgen wij er heel goed voor! We volgen een vast ritme, zodat er voldoende rust en voorspelbaarheid is. Binnen dit ritme is er plaats voor een kringmoment voor de dreumessen en peuters om samen de dag te beginnen, gezonde voeding en uiteenlopende activiteiten en speelmogeljkheden. Ook is er gelegenheid voor slaapmomenten voor baby's en een rustmoment voor peuters. 

Dagopvang bij Jubel is er vanaf minimaal één hele dag per week. Flexibele opvang is helaas niet mogelijk.

Peuteropvang

 

Peuteropvang is bij ons vergelijkbaar met dagopvang. Toch zijn er een paar verschillen. De naam van onze peuteropvang verklapt het al een beetje: Artkidz. Bij Artkidz bieden we peuters activiteiten op het gebied van kunst in de ruimste zin; van muziek en dans tot beeldende kunst. Hierbij ligt de nadruk op het laagdrempelig en spelenderwijs kennismaken met verschillende soorten kunst. 's Middags doen we dat in de vorm van een soort workshop. Daarnaast worden de peuters bij Artkidz alvast een beetje voorbereid op de basisschool.

Alleen bij Artkidz is het mogelijk om halve dagen opvang af te nemen. De tijden die hierbij horen: een ochtend duurt van 7.30 tot 12.30 uur en een middag van 13.00 tot 18.00 uur.

Wanneer binnen een gezin één ouder werkzaam is, kom je niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. In dat geval kunnen ouders gebruik maken van de peuterwerkregeling van de gemeente Veenendaal. Peuters van 2,5 tot 4 jaar komen dan twee dagdelen per week van 8.30 tot 12.30 uur of van 13.00 tot 16.30 uur gedurende schoolweken en ontvangen dan inkomensafhankelijke subsidie van de gemeente Veenendaal. 

Pedagogisch beleid

 

Ons pedagogisch beleids- en werkplan omvat de meeste informatie over Christelijke Kinderopvang Jubel. Het vertelt wat we doen, hoe we het doen en waarom we het zo doen. Je kunt ons pedagogisch beleids- en werkplan lezen door op de onderstaande button te klikken: