Dagopvang

 

Tussen 7 en half 9 's ochtends kan je je kindje brengen en tussen half 5 en 6 uur 's middags kan je hem of haar weer ophalen. In de tussentijd zorgen wij er heel goed voor! We volgen een vast ritme, zodat er voldoende rust en voorspelbaarheid is. Binnen dit ritme is er plaats voor een kringmoment voor de dreumessen en peuters om samen de dag te beginnen, gezonde voeding en uiteenlopende activiteiten en speelmogeljkheden. Ook is er gelegenheid voor slaapmomenten voor baby's en een rustmoment voor peuters. 

Peuteropvang

 

Peuteropvang is bij ons vergelijkbaar met dagopvang. Toch zijn er een paar verschillen. De naam van onze peuteropvang verklapt het al een beetje: Artkidz! Bij Artkidz! bieden we peuters activiteiten op het gebied van kunst in de ruimste zin; van muziek en dans tot beeldende kunst. Hierbij ligt de nadruk op het laagdrempelig en spelenderwijs kennismaken met verschillende soorten kunst. 's Middags doen we dat in de vorm van een soort workshop. Daarnaast worden de peuters bij Artkidz! alvast een beetje voorbereid op de basisschool.

Pedagogisch beleid

 

Ons pedagogisch beleidsplan omvat de meeste informatie over Christelijke Kinderopvang Jubel. Het vertelt wat we doen, hoe we het doen en waarom we het zo doen. U kunt ons pedagogisch beleidsplan lezen door op de onderstaande button te klikken: 

 

 

 

 

gallery/jubelvogel
gallery/jubelvogel
gallery/1 pagina 2