Jubel! locatie ‘De Schutterij’

Jubel! locatie ‘De Schutterij’2018-12-11T11:16:04+00:00

Binnen Jubel! werken we met een verticale groepsindeling. In een verticale groep worden kinderen van uiteenlopende leeftijden, 0 tot 4 jaar, in één groep opgevangen. Dit maakt dat de kinderen zich op een natuurlijke manier aan elkaar optrekken, elkaar stimuleren en uitdagen tot spel en leren rekening te houden met elkaar. De pedagogisch medewerksters bieden activiteiten die zijn afgestemd op de verschillende leeftijden en ontwikkelingsniveaus, ondersteund vanuit het programma LEEF! Zo kan uw kind zich op zijn eigen tempo ontwikkelen.
Een van de voordelen van de verticale groep is dat uw kind 4 jaar in dezelfde groep kan blijven en niet van groep hoeft te wisselen. Dit komt de stabiliteit van de relaties tussen de pedagogisch medewerkster en uw kind ten goede.

Op de groepen zijn verschillende hoeken ingericht, zodat uw kind gericht kan én leert spelen-gestimuleerd en aangemoedigd door de pedagogisch medewerkster. De buitenruimte is zeer ruim en overzichtelijk. De kleine baby’s hebben een beschutte plek in de buitenbox, en kunnen hier op een veilige manier hun wereld verruimen. De oudere kinderen kunnen hier hard racen op een fietsje, de mooiste zandkastelen bouwen of meehelpen in de moestuin.