Jubel! locatie ‘Artkidz!’

Jubel! locatie ‘Artkidz!’2019-03-19T11:22:59+00:00

Artkidz! is een nieuwe locatie sinds januari 2018, gericht op kinderen van 2,5 tot 4 jaar. De naam verklapt al een klein beetje wat deze locatie zo bijzonder maakt: De opvang wordt hier vormgegeven vanuit verschillende kustaspecten, gericht op het niveau van uw kind. Hierin hebben we de mogelijkheid tot samenwerking met artschool ELEVATE kunst-, dans-, muziek-, en toneelschool.
De binnenruimte van ARTKIDZ! is ruim en licht ingericht, met verschillende hoeken zoals een sensomotoriek/ontdekhoek, een relaxhoek, een bouwhoek, een plek om met de poppen en keuken te spelen en een plek om met de auto’s over de autobaan te crossen. Verder zal er ruimte genoeg zijn om heerlijk te kunnen dansen en bewegen. Er is een slaapruimte gerealiseerd waar de kinderen die echt hun middagslaapje nog nodig hebben tot rust kunnen komen.
De buitenplaats wordt eind mei 2018 gerealiseerd en zal lijken op een natuur/struintuin. Denk hierbij aan een stuk struin/ontdektuin, een wilgentunnel, een waterstroompje met doseermogelijkheden en een grote zandbak. Wij geloven dat je in de schepping van God al zo veel kunst en creativiteit tegenkomt! Daarom willen wij op deze manier de buitenruimte vormgeven, zien en beleven.