Verschillende soorten opvang

Verschillende soorten opvang2018-04-22T17:22:38+00:00

Jubel! en Artkidz! bieden kinderopvang van maandag tot en met vrijdag. Op deze dagen zijn wij geopend van 7:00-18:00 uur. U kunt gebruik maken van hele dagen of dagdelen.
De dagdelen zijn als volgt ingedeeld:

  • Een ochtend is van 7:00 – 12:30 uur
  • Een middag is van 13:00 – 18:00 uur

U heeft bij ons de keuze uit 2 verschillende contracten:

  • 52-weken contract
    Dit betreft opvang op uw contractdagen voor 52 weken per jaar
  • 40-weken contract
    Dit betreft opvang op uw contractdagen in 40 schoolweken.
    * Met de schoolvakanties worden de vakanties bedoeld zoals vastgesteld door het ministerie van onderwijs voor de regio waaronder Kinderopvang Jubel! valt. Een aantal vakantieweken worden door de scholen zelf ingedeeld. Deze dienen afgestemd te worden met de kinderopvang.

Als u wisselende werktijden of –dagen heeft, heeft het afnemen van vaste dagdelen mogelijk niet uw voorkeur. Om ook in uw behoefte te voorzien stelt Jubel! een beperkt aantal ‘flexibele plaatsen’ beschikbaar. Elke dag van de week is er in ieder geval één ‘flexibele plaats’ beschikbaar. U krijgt de gelegenheid om een maand van te voren uw rooster aan ons door te geven. De plaatsing geschiedt op basis van beschikbaarheid en volgorde van aanvraag.

Naast deze contracten bieden wij bij Jubel! en Artkidz! ook de peuterwerkregeling van de gemeente Veenendaal.
Het kan zijn dat u als ouder(s) niet in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag, veelal doordat u een één- of geenverdienend gezin bent. Door de peuterwerkregeling is het toch mogelijk dat uw kind vanaf 2 jaar toch 2 dagdelen gebruik maakt van kinderopvang. Op deze manier wordt uw kind uitgedaagd, leert het spelen met leeftijdsgenootjes en ervaart de ritme en structuur die het straks zal herkennen op school. Elk kind heeft ontwikkelrecht! Neemt u alstublieft contact met ons op voor meer informatie.